tisdag 23 februari 2010

Två små öppna förskolor

Hugo och jag hade en social dag. kl 9, hemma hos Peter och Svea, Frost var där och hans lilla Alma, Hugo imponerade på Alma som det verkade, hon imponerade iallafall på Hugo. Svea lyckades sova sig igenom hela mötet.
Kl 10.39 tog vi en promenad hem till Maria och Lukas. Lukas och Hugo verkar båda gilla musik, vilket är tur för Maria och Johan har ju spelat i Bunnies with Bullets. Johan satt vid gitarren när både Lukas och Hugo ville vara med och hålla takten och dra lite på strängarna. Många C och Am blev det och situationen var helmysig och trevlig. Hugo fick också äran att avsmaka Marias matlagning med en pangalusgryta. Johan fick en hederlig pasta och köttbullar kryddad med tigersås, senap och ketchup.

kul med Alma
kul med Lukas

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken fin blogg!
//Linnea L

Cariann sa...

Men vad STOOOOR bebisen är!

Maria sa...

Fina Hugo! Men.. kan han ställa sig själv upp redan ? och krypa? hmm,, Neo hänger inte med alls.. visserligen 3 veckor yngre men.. :) Kram Maria

Johan sa...

Man ska inte stressa krypningen och ställa sig uppandet, det är rätt överskattat ur föräldraaspekten, det bästa är att han inte grinar när han ska sova... Istället börjar han böka som ett vildsvin.